6986007395 Σταύρου Χωνού 44, Ναουσα rafydor@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ
Ραφαήλ Τσίμπρης | Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία


Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και έχοντας εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατων, έχει καταφέρει να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για οποιαδήποτε εργασία αφορά τα υδραυλικά ή τα αποχετευτικά ενός κτιρίου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις υδραυλικές εργασίες και τα αποχετευτικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Υδραυλικές Βλάβες
  Επισκευές & Συντηρήσεις
  Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής
  Επισκευή Καζανάκι
  Αλλαγή Μπαταρίας
  Αλλαγή Σιφώνι
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
    Εγκατάσταση Δικτύου Αποχέτευσης
    Επισκευή Δικτύου Αποχέτευσης
    Αντικατάσταση Σωληνώσεων
    Απόφραξη Φρεατίων
    Συντήρηση Φρεατίων
  Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε οικονομικές, ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις για τα υδραυλικά και αποχετευτικά του κτιρίου σας, με απόλυτο επαγγελματισμό και αμεσότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ

Οι υδραυλικοί μας είναι στο πλευρό σας όλο το 24ωρο για να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά και αποχετευτικά του κτιρίου σας, άμεσα, οικονομικά, υπεύθυνα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.