6986007395 Σταύρου Χωνού 44, Ναουσα rafydor@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Ραφαήλ Τσίμπρης | Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία


Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, γνωρίζοντας ότι η θέρμανση αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο για κάθε χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την σωστή θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση του χώρου σας αλλά και για να αναλάβει οποιαδήποτε σχετική εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εγκαταστάσεις Θέρμανσης (αυτόνομης & κεντρικής)
  Εγκατάσταση Καλοριφέρ
  Ρύθμιση & Συντήρηση Συστημάτων Pellet
  Τοποθέτηση Σωμάτων Καλοριφέρ
  Εγκαταστάσεις & Αντικαταστάσεις Καμινάδων
  Αντλίες Θερμότητας
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση
   
   
  Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που αποτελείται από την μελέτη και την κατασκευή της εγκατάστασης θέρμανσης, την τοποθέτηση, την ρύθμιση και την λειτουργία του απαιτούμενου εξοπλισμού (λέβητες, καυστήρες, θερμαντικά σώματα, κ.λ.π) καθώς και την συντήρησή του.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την διαρκεί ενημέρωσή μας για τις νέες εξελίξεις του χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις με στόχο την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

είναι η μέγιστη ενεργειακή απόδοση, η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, η μακροχρόνια απροβλημάτιστη και εύρυθμη λειτουργία και η ευκολία στην συντήρηση ώστε η θέρμανση να μην αποτελεί πια πρόβλημα για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.