6986007395 Σταύρου Χωνού 44, Ναουσα rafydor@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ
Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση - Ηλιακά Συστήματα Νάουσα Ημαθία


Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, δραστηριοποιείται από 2011 στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία.

Ο έμπειρος υδραυλικός, με 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν εγγυημένη εργασία αλλά και να λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά του κτιρίου σας.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας καθώς επίσης και εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
και με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο χώρο σας για να λύσουμε κάθε σχετικό πρόβλημα, εξυπηρετώντας άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε κάθε είδους σχετική εργασία, στοχεύοντας στην άψογη εξυπηρέτησή σας. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υδραυλικές εργασίες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε είδους υδραυλικής βλάβης. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση στο χώρο των υδραυλικών εργασιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

δεν είναι άλλος από το να φροντίζουμε να προσαρμόζουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και ελκυστικές τιμές.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.