6986007395 Σταύρου Χωνού 44, Ναουσα rafydor@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ
Ραφαήλ Τσίμπρης | Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία


Η βασικότερη δωρεάν πηγή ενέργειας στη χώρα μας είναι η ηλιακή και μπορούμε να την αξιοποιήσουμε εύκολα με τα ηλιακά συστήματα τα οποία συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και στη συνέχεια τη μεταφέρουν με τη μορφή θερμότητας σε νερό, σε αέρα ή σε κάποιο άλλο ρευστό.

Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, μπορεί να αναλάβει άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ηλιακά συστήματα, εξυπηρετώντας άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τοποθέτηση Ηλιακού Συστήματος
  Συντήρηση Ηλιακού Συστήματος
  Επισκευή Ηλιακού Συστήματος
  Τοποθέτηση ή Αντικατάσταση Μπόιλερ
  Τοποθέτηση Ηλιακών Συλλεκτών
 
Σημείωση: Για την σωστή λειτουργία τους πρέπει να γίνεται η απαραίτητη συντήρηση κάθε 2 χρόνια.
   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας συμβουλέψει για το ποιο είναι το ιδανικό ηλιακό σύστημα για τον χώρο σας, να αναλάβει την σωστή τοποθέτησή τους αλλά και την μετέπειτα τεχνική υποστήριξη για συντήρηση ή επισκευή.

Σας προσφέρουμε λύσεις, τεχνογνωσία και συμβουλές που πηγάζουν από την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και από την συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Κάθε εργασία πραγματοποιείται με συνέπεια, ήθος και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και την άψογη εξυπηρέτησή του. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.